Vrouw of man, jonger of ouder : welkom. Beginners en gevorderden trainen van oudsher samen. 

Deelnemers met enige ervaring in yoga / meditatie / tai chi of andere aanverwante bewegingsvormen,  ook mensen met een beroep in sport / massage / fysiotherapie / shiatsu zijn het meest enthousiast.  Voor gevorderden: meestal heb ik iets extra's te bieden en blijkt dat niet alle principes van bewegen en energie vertrouwd zijn.

'Beginners' zijn van harte welkom,  als het eerst iets te moeilijk lijkt, kan je er gerust extra tijd voor nemen. Qi Gong is effectiever wanneer je vaker zelf oefent en dan wordt het ook leuker.   

 

We werken meestal in een kleine groep. Je krijgt persoonlijke hulp bij de houding en ontspanning in de beweging.

De training kan soms pittig zijn, door de concentratie en sommige houdingen, maar het is op zoveel niveau's fantastisch! Als je twijfelt of je mee kan doen : neem even contact op.

De beoefening biedt belangrijke mogelijkheden om spanningen, kwalen , stress en overgevoeligheden op te lossen; je kan dit bespreken zodat ik er rekening mee houd.  Ik heb geen Chinees - of Westers medische achtergrond en werk puur vanuit Qi Gong.

 

'Gevorderd'?

Zoek je naar iets anders dan de basis Qi Gong omdat je al ervaring hebt?  Doe eens een les mee ter kennismaking en bespreek wat je zou willen. Ik sta open voor uitbreiding van mijn lessen of voor een nieuw groepje dat iets meer wil oefenen in taichi / taiji Chenstijl of dierenvorm Lao Jia.